När och var behöver du ett campingbord?

Ett campingbord med ett par brassestolar är ett bekvämt sätt att njuta och koppla av ute i friska luften. Campingbordet är en flexibel möbel som du ofta kan få plats med i bilen och som du kan bära över axeln till den ultimata platsen i naturen.

Bekvämt och mobilt

Campingbord är hopfällbara och tar därmed lite plats när du inte använder dem och när de transporteras. Namnet kommer sig av att de är i det närmaste obligatoriska på campingplatser runtom i landet. Många tar med sig ett prydligt och bekvämt möblemang som gott och väl får plats i husvagnen, husbilen eller till och med i en vanlig personbil. Även på festivaler och vid andra samlingar och event ute i det fria skapar denna praktiska möbel nya möjligheter till vila och umgänge. Duka upp mat och dryck på ett bord som du alltid kan ta med dig.

Lättskött sommarmöbel som tål hårda tag

Det finns naturligtvis campingbord i många olika material och i många modeller. De flesta har dock gemensamt att de inte tar skada av en regnskur och att de är lätta att göra rent. Borden är alltså riktiga tuffingar som brukar klara det mesta de utsätts för i samband med fester, vilda lekar, transporter och små olyckor. Många bord är ställbara, du kan alltså höja och sänka bordsskivan beroende på vad du har för behov för tillfället. Låg vikt är avgörande – om det inte är lätt att flytta så är det inte ett bord för camping.

Shot of a father and his young son putting up their tenthttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/784132.jpg

Andra användningsområden för campingbord

Ät frukost vid ett campingbord i det vilda. Där har du själva sinnebilden för hur man kan använda denna klassiska och praktiska möbel. Men campingbord kan även komma till användning inomhus när du behöver plats för många gäster eller en extra avlastningsyta. Täck det med en duk så ser det ut som en helt vanlig möbel. Bordet tar väldigt lite plats när det inte används och kan enkelt stuvas undan i ett förråd. Campingborden är väldigt bra att ha i beredskap för speciella tillfällen.

Campingbord som trädgårdsmöbel

Campingbord av bra kvalitet tål ofta att stå ute hela sommaren. Som trädgårdsmöbel passar dessa bord extra bra om du gillar att flytta runt ditt möblemang i trädgården. På så vis kan du njuta vid bordet i både kvällssol och morgonsol och i skugga under favoritträdet när solen gassar allt för intensivt. Tänk på att välja material som tål väta extra bra och en modell som du med lätthet kan fälla ihop och flytta mellan olika platser i din trädgård.

Campingbord är en stark sommarsymbol

Vad tänker du på när du hör ordet campingbord? Några ölburkar, vilstolar och en tallrik med grillat utomhus någonstans i Sverige? Eller tänker du på ditt sköna gäng och ljudet från en musikscen nära bordet och ett par tält? Kanske tänker du på en paus med familjen på en vacker plats under den första semesterdagen. Oavsett så är det fina associationer det handlar om, vilket beror på att campingborden visat sig vara praktiska och användbara i många situationer som handlar om att njuta av den svenska sommaren.

Njut effektivt med ett praktiskt campingbord

Campingbord gör sommarens bästa dagar extra njutbara. Bestäm själv var ni vill sitta och ta den bästa platsen. Om någon möbel symboliserar frihet så är det denna! Campingbordet och några fällstolar gör det lättare för dig att ta till vara på de speciella ögonblicken.